Voorschool

Geachte ouder(s),                                                                        


Sinds januari 2015 heeft Trema een reformatorische voorschool. Twee van onze personeelsleden, juf Vonk-Versluis en juf Van de Wetering, zijn leidster op deze voorschool.
De reformatorische voorschool valt geheel onder Trema

Daarom dient u uw aanmelding ook aan hen te richten. Wij vinden het van belang dat onze toekomstige kleuters gebruikmaken van de reformatorische voorschool.
Doordat de leidsters tevens aan onze school verbonden zijn, is er een prachtige mogelijkheid om zoveel mogelijk aansluiting tussen voorschool en onze kleuterbouw te zoeken.
Daarbij is het heel mooi dat de peuters, zodra ze kleuter bij ons zijn, de jufs van de voorschool binnen onze school terugzien!

We stellen het op prijs om overzicht te hebben van de peuters die de reformatorische voorschool bezoeken. Het zijn immers D.V. onze toekomstige kleuters/leerlingen! Wilt u daarom zo vriendelijk zijn ons een mail te sturen wanneer u uw peuter aanmeldt voor de reformatorische voorschool? 

Het inschrijfformulier van Trema kunt u op de website van Trema vinden. (www.trema.org)
Agenda
<
December
>
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za

Fotoalbum

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze school, wilt u uw (eerste) kind aanmelden of heeft u andere vragen? Neem via onderstaande knop contact op!